27 Ιανουαρίου 2007

Υπαρξιακό άγχος; Τι συμβουλεύετε dr. Freud;

26 Γενάρη του 2007.

Όπως θα καταλάβατε, αγαπητοί μου φίλοι, το ασύλληπτο περνάει –πάλι!!!- μια υπαρξιακή κρίση. Ποια είμαι, που πάω, γατί σας τα γράφω όλα αυτά που σκέφτομαι και ποιόν, στο κάτω κάτω, αφορούν; Στο τσακ είμαι να καταργήσω αυτό το blog κι αν δεν το ‘χω κάνει ακόμα είναι που δεν ξέρω τις νόμιμες διαδικασίες …. Και ταξιδεύουν, προσωπικές στιγμές κι ασύλληπτα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο, στο σύμπαν, στ’ αστέρια…Μόνο γι’ αυτό το ταξίδι γράφω ακόμα κι αυτά που είπα για βαρεμάρα κι υπαρξιακά αδιέξοδα, μη μασάτε, ναρκισσιστικές μπούρδες είναι όλα, ενός εγωκεντρικού μυαλού .

Τώρα που αυτομαστιγώθηκα, νιώθω λίγο καλύτερα. Κατά βάθος, το αγαπάω αυτό το blog κι ας μη φαίνεται, όπως ένα παιδί ανάπηρο που το ΄χεις βάλει στο Ίδρυμα κι όταν σε βολεύει, το επισκέπτεσαι! Εκπλήσεσαι με τα ασήμαντα κατορθώματά του, γελάς, το παίρνεις αγκαλιά…όμως, είναι ο πόνος του πεπερασμένου που σε ξυπνάει τα βράδια κι ανάβεις τσιγάρο, την ώρα που όλη η φύση ησυχάζει…την ώρα που δεν είναι ‘κει κανείς για να τον δει….

4 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Είμαι από κείνους που πιστεύουν πως πρέπει να συνεχίσεις το blog σου. Σου μιλώ εγώ, ο πρώην rosebud, που δεν άντεξα να κρατήσω το, γιατί τα blog είναι μια ιστορία που ξεφουσκώνει γρήγορα αν δεν έχεις πράγματα να πεις. Εσύ νομίζω πως έχεις. Αν ωστόσο χρειάζεσαι τις νόμιμες διαδικασίες για να διαπράξεις αυτήν εικονική αυτοκτονία, εδώ είμαστε.

12:12 μ.μ.  
Blogger το ασύλληπτο said...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,αγαπητέ πρώην rosebud.Οι νόμιμες διαδικασίες ήταν πάντα, απ' όσο ξέρω,από τα δυνατά σας κομμάτια. Δεν ξέρω μόνο γιατί, αυτό το 'εικονική αυτοκτονία' μου έφερε συνειρμικά στο μυαλό τη φράση: 'εικονική διαθεσιμότητα'.Μήπως ;;;

4:09 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Για έναν ζυγό η έλλειψη ισορροπίας είναι κωλοκατάσταση. Και ο δημόσιος διάλογος δεν με συναρπάζει επίσης...

7:58 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητη μετενσαρκωμενη, η ναρκισσιστικη σου μπουρδα ειναι οντως ασυλληπτη!! Χρειαζεσαι προφανως ενα μαστιγωμα, οχι ομως απο τον εαυτο σου, εικονικο, αλλα πραγματικο απο καποιον που θα σε παρει επιτελους σοβαρα για να αναλαβει τη μονη πρεπουσα παρεμβαση για την ψυχικη σου αποκατασταση!
Και εαν μετα εχεις σημαδια ή αλλοιωσεις στο κορμι σου ξερω εναν καλο δερματολογο για να σε σιαξει!!!

2:50 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home